Geloof ons niet op ons woord…

Probeer het eens uit!

Raven Produkties Grafisch Projectmanagement is een full service grafisch intermediair en reclamebureau met een plus.
Want we kopen niet alleen drukwerk in, wij kunnen ook de hele voorbereiding voor onze rekening nemen, van concept tot en met eindproduct. Dit alles in onze eigen studio, waarin we de laatste versies van de Adobe pakketten gebruiken en een volledige ISO workflow hebben.

Maar we doen nog veel meer dan ontwerp en drukwerk. Ook copywriting, vertaaltrajecten, beeldretouche en het maken van online toepassingen kunnen wij voor u verzorgen. Wij werken samen met een aantal door de wol geverfde freelancers, allen met verschillende specialismen, die ons regelmatig terzijde staan.

Ons doel is om onze klanten te ontlasten. Hun core-business is het op de markt zetten van hun diensten of producten en dan vindt men het vaak lastig om dan ook nog met (grafische) toeleveranciers om de tafel te gaan zitten. Eén aanspreekpunt voor al hun communicatie “problemen” wordt dan als zeer prettig ervaren.

En ook als er een krappe deadline aan zit staan we ons mannetje: wij zijn zeer flexibel en kennen geen 9-5 mentaliteit. Wat af moet, moet af en daar staan wij dan ook voor!

Maar geloof ons niet op ons woord… probeer het eens uit!

logo-wit-rood